Bel ons: +31 6215 25 661 (NL) +32.33157999 (BE)
Cart0
Total:€ 0,00
Your shopping cart is empty!
Top
schapenvet, blokjes, bonbons, knoflook, zalm, zeewier, vloeibaar schapenvet, graanvrij, glutenvrij, vers vlees, glans, gezondheid, darmflora, pigment,glans, vacht,huid, rui, premium, hondenvoeding, 100% natuurlijke voeding, puur natuur, hondentraktatie,schapenvet-blokjes-bonbon-met-knoflook van Zoowieraschapenvet, blokjes, bonbons, knoflook, zalm, zeewier, vloeibaar schapenvet, graanvrij, glutenvrij, vers vlees, glans, gezondheid, darmflora, pigment,glans, vacht,huid, rui, premium, hondenvoeding, 100% natuurlijke voeding, puur natuur, hondentraktatie,

Schapenvet blokjes knoflook (bonbons) 40 stuks / 265 gram

Waardering Nog niet gewaardeerd
FabrikantZoowiera
Aantal:op voorraad 300 item(s)
Produkt Code:2601
€ 5,95
40 stuks / 265 gram
24h.gif

Beschrijving

Schapenvet knoflook blokjes, bonbons 40 stuks / 265 gram

Zoowiera schapenvet garandeert u 100% natuurlijk, gereinigd schapenvet. (dus geen afval erin verwerkt) Schapenvet is rijk aan vitamine A en D. De vacht van uw hond wordt weer mooi en glanzend!!!

Meestal ontstaan huid- en vachtproblemen door vlooien of teken, maar honden kunnen ook overgevoelig zijn voor bepaalde bestanddelen uit hun voedsel. Deze problemen kunnen jeuk veroorzaken.

Schapenvet heeft een zeer goede uitwerking op de huid en de vacht. Met behulp van dit product wordt uw hond van het probleem afgeholpen. De vacht wordt weer prachtig en is weer in prima conditie. Een zwakke darmflora kan een gevolg zijn van diarree. Diarree wordt meestal veroorzaakt door iets in de voeding dat door de hond niet goed wordt verdragen. Schapenvet kan goed helpen als uw hond een zwak maag- of darmkanaal heeft.Het zorgt ervoor dat het slijmvlies van het kanaal beschermd wordt tegen voedselbestanddelen die irriterend werken. Hierdoor wordt de opname vanuit de darmen verbeterd. Schapenvet is dus een product dat de maag- en darmflora goed activeert. En dit is weer belangrijk voor de opname van de voedingsstoffen. Aanbevolen:voor een gezonde en glanzende vacht* te gebruiken voor een goede darmflora* verhoogt de weerstand van uw hond* geeft ongedierte minder kans.

 Kortingsschema:

1= 5,95 euro

7= 4,99 euro

Beoordelingen

Last Reviews

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.
Schrijf nu alstublieft een (korte) beoordeling ....(min. 100, max. 2000 tekens)
Eerst: Waardeer het artikel. Selecteer een waardering tussen 0 (slechtste) en 5 sterren (beste). Waardering:
Geschreven tekens:

Commentaar

Add comment


Security code Refresh

Terug naar: koekjes&snack